Nordiske PERLER

TOGREISER = OPPLEVELSER: Luksus på skinner TOGREISER = OPPLEVELSER: Luksus på skinner

(ORIENTEXPRESSEN, SPANIA, SØR-AFRIKA, SIBIR OG USBEKISTAN). 2018 – 2019. På VISTA TRAVELs reiser med tog er det rommet ditt som flytter på seg, ikke du. Det gjør opplevelsen av reisen mer total og helt fri for plunder og heft. LES mer om turene her. Av Øyvind Risvik.

 


LUKSUSCRUISE PÅ SCHÖNEN BLAUEN DONAU: Magisk og historisk LUKSUSCRUISE PÅ SCHÖNEN BLAUEN DONAU: Magisk og historisk (DONAU) 18. - 25. august. Bli med VISTA TRAVEL på et Schönen Blauen Donau-cruise du aldri vil glemme. Oppdag en verden av kunst, kultur og historie langs Europas nest lengste elv. Av Øyvind Risvik  


ELVECRUISE TIL NORMANDIE: I D-dagens fotspor ELVECRUISE TIL NORMANDIE: I D-dagens fotspor (NORMANDIE) 10. - 16. august 2018. «Let’s og», sa General Eisenhower natt til 6. juni 1944, og «Let’s go», sier krigsekspert, kåsør og pensjonert flaggkommandør Jacob Børresen, som leder VISTA TRAVELs tur til Normandie og D-dagen. 


MAT OG VIN I UMBRIA: Piknik under oliventrærne MAT OG VIN I UMBRIA: Piknik under oliventrærne (UMBRIA I ITALIA) 22. - 27. april 2018. Det grønne Umbria er Italias mathjerte, og er samtidig rikt på kultur og historie. Bli med Øyvind Falck, Espen Hoff og Vista Travel til smakfulle Umbria. Av Øyvind Risvik. 


MARIENLYST: Historisk vingesus på kanten av Øresund MARIENLYST: Historisk vingesus på kanten av Øresund (HELSINGØR) Det er historisk vingesus over konferansehotellet Marienlyst utenfor Helsingør i Danmark. Her sitter vi i makelige stoler og ser rett ut på Øresund. Vakkert er det. Av Øyvind Risvik.
 


SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje

(TISVILDELEJE) Sankt Helene er et av Danmarks vakreste feriesentre. Det ligger på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det blå havet og de gule åkrene er kulisser. Av Øyvind Risvik.

 


NORDSJÆLLAND. Mine danske hemmeligheter NORDSJÆLLAND. Mine danske hemmeligheter

(NORDSJÆLLAND) Jeg en lidenskapelig Danmarkstraver. Og må være i rimelig ulage om jeg ikke svinger innom restauranten Den Røde Cottage på Strandvejen, hos Morten, Simon og Magnus. Restauranten har vært stengt denne vinteren, men åpner igjen 10. mars. Les om et Danmark du ikke vet så mye om. Av Øyvind Risvik.

 


TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen

(OSLO) Hun kunne vært pensjonist for mange år siden, men som 72-åring startet hun en helt ny bedrift. Nå er Tove Voss direktør for suksessen Vista Travel. Og den suksessen gjør godt - den holder henne ung. Av Øyvind Risvik.

 


GULLMARSSTRAND: Sjelens ro – tett på havet GULLMARSSTRAND: Sjelens ro – tett på havet (GULLMARSSTRAND) Det er ingen tvil, Fiskebäckskil er en vakker plass, med duft av gammel og hektisk svensk sjøfart, seilbåter, skippere og all verdens deilige sjømat. Her ligger Gullmarsstrand, et av Sveriges flotteste konferansehotell. Av Øyvind Risvik. 


GULLMARSSTRAND: Havets meny på Restaurant G GULLMARSSTRAND: Havets meny på Restaurant G

(GULLMARSSTRAND) I Restaurant G serverer kjøkkensjefen Markus Rönnqvist sine velsmakende retter. I hans dunkle restaurant, med gjenskinn av fiskebåtenes lanterner og lysene fra Lysekil på den andre siden av Gullmarsstrandfjorden, er maten og utsikten spektakulær. Av Øyvind Risvik.

 


HELGE BAARDSETH: Reiseguruen HELGE BAARDSETH: Reiseguruen

(OSLO) - Reis aldri på lykke og fromme, sier Helge Baardseth. - Dyrk gjerne en interesse. Jeg plukker alltid ut det jeg har lyst til å oppleve. Av Øyvind Risvik.

 


JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning

(OSLO) 5. november er starten på den berømte danske Jette Frölich-julen på Lysebu i Oslo. Da er det vakre hotellet i Holmenkollåsen fylt opp av hennes vakre julegjenstander. Av Øyvind Risvik.

 


ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo

(GEILO) Geilogruppen er tildelt Årets Næringspris 2017. Roger Espeli og Pål Georg Gundersen fikk prisen for måten de løfter Geilo frem som et av Norges viktigste reisemål. Av Øyvind Risvik.

 


AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS). Inger Aasgård er budeie på Aasgårdsvollen - en av de vakreste plassene i landet - på  Røros. Av Øyvind Risvik.

 


KØBENHAVN: Vanvidd i Tivoli KØBENHAVN: Vanvidd i Tivoli (KØBENHAVN) En het dansk dag i Tivoli i København. Barndommens eventyrverden om igjen. Spøkelsestog, rutsjebaner, flyvende koffert, radiobiler, vikingskip og tivoligarde. Vi blir aldri lei det. Av Øyvind Risvik. 


HVASSER: Smaken av sommer HVASSER: Smaken av sommer

(TJØME) Nå er den beste av alle årstider til Hvasser, øya der ytterst på Tjømelandet. Nå gnistrer engene av et utall markblomster. Makrellen er her. Etter uker med kalde grader er endelig sommeren kommet... Av Øyvind Risvik.

 


GAMLE HUMLEBÆK KRO: Jane av Humlebæk GAMLE HUMLEBÆK KRO: Jane av Humlebæk

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(HUMLEBÆK) Over hustaket på Gamle Humlebæk Kro vaier Dannebrog sin glade hilsen og Jane Krensler ønsker velkommen inn til Dronningens lune fiskefilet og Godsherrens deilige epleterte. 19. september 1740 ga Christian 6. Gamle Humlebæk Kro sin bevilling under kongelig hånd og segl. Av Øyvind Risvik

 


TISVILDELEJE: Aldri en sommer uten dansk vennskap TISVILDELEJE: Aldri en sommer uten dansk vennskap

(TISVILDELEJE) Våre sommerfavoritter: Vennskap i Nejlinge og Tisvildeleje, den vakre blomsten Blåregn, badingen på Tisvildelejestranden, kryddersild, sure rips, søt myggkløe - og en tallerken rabarbrasuppe. Hvordan er din sommer? Av Øyvind Risvik.

 


BLAAFARVEVÆRKET: Drømmen om en hage BLAAFARVEVÆRKET: Drømmen om en hage (MODUM) Denne sommeren er det virkelig sommer på Blaafarveværket. Med vakre hager, blomster, blå himmel og intime naturopplevelser. Finn Schjøll er blant dem som har latt seg inspirere av denne utstillingen. 8. juli kåserer han omkring den opplevelse han har hatt av disse maleriene, sett fra sitt perspektiv. Av Øyvind Risvik. 


HELENEKILDE BADEHOTEL: Dansk i sommerhvitt HELENEKILDE BADEHOTEL: Dansk i sommerhvitt

(TISVILDELEJE) Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje i Danmark innbyr til late danske dager. Av Øyvind Risvik.

 


«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no