INGE OG SEYNABOU: Han giftet seg med en afrikansk prinsesse INGE OG SEYNABOU: Han giftet seg med en afrikansk prinsesse

(DRAMMEN) Inge Stamsvik gikk inn på en kafe i Dakar i Senegal. Der møtte han en av de vakreste kvinnene han til da hadde sett. Nå har Inge vært gift med Seynabou i snart femten år. Av Øyvind Risvik.

 


TERJE SYVERTSEN: Lidenskap for Tempo TERJE SYVERTSEN: Lidenskap for Tempo

(DRAMMEN) Terje Syvertsen har lidenskap for Tempomopeder. Kona synes han burde gjøre noe festligere. Men det er ikke noe så festlig som Tempo. Av Øyvind Risvik.

 


HANS-OLE SVEIA: Drammens-prest med togdilla HANS-OLE SVEIA: Drammens-prest med togdilla

(DRAMMEN) Drammenskaren Hans-Ole Sveia er prest på Støren. Han har en underlig hobby. Han har 5000 slides av lokomotiv, godsvogner, personvogner, skiftetraktorer og notisbøker er stablet langs veggene. De er nøye sortert. Av Øyvind Risvik.

 


HENNING SKAU: Sjefen på sykkelen HENNING SKAU: Sjefen på sykkelen

(DRAMMEN) Henning Skau er trafikkansvarlig i Søndre Buskerud Politidistrikt. I tiden 18. – 22. mai er han Head of Police for sykkelrittet Tour of Norway. Av Øyvind Risvik.

 


ASTRI OG DEVEGG RUUD: Vår vakre hage ASTRI OG DEVEGG RUUD: Vår vakre hage

(DRAMMEN) Etter en lang og trist vinter, er det ikke noe mer oppmuntrende enn å se blomster som begynner å dukke opp fra jorden, sier Astrid og Devegg Ruud i Drammen. Av Øyvind Risvik.

 


VÅREN I DRAMMEN: Kortreist mat på Konnerud VÅREN I DRAMMEN: Kortreist mat på Konnerud

(DRAMMEN) Lenge før snøen smelter spiser Frode Holst på Konnerud rosenkålsalat og jordskokksuppe, direkte fra kjøkkenhagen. Han tar grønnsakene med inn og lager de deiligste retter. Av Øyvind Risvik.

 


LASSE BARTHEL: Tatoveringene - min kjærlighet til mamma LASSE BARTHEL: Tatoveringene - min kjærlighet til mamma

(DRAMMEN) Jeg takker mamma for at vi har blitt de tøffe gutta som vi er. Uten henne hadde min bror Per og jeg sittet på en institusjon i dag. Av Øyvind Risvik.

 


DRAMMENSELVAS VENNER: Lidenskap for Ælva DRAMMENSELVAS VENNER: Lidenskap for Ælva

(DRAMMEN) De har alle en sterk lidenskap, Drammenselva. Bli med en entusiastisk gjeng på vandring langs elvebredden i Norges vakreste by. Av Øyvind Risvik.

 


ØYSTEIN REMME: Ildsjelen Øystein ØYSTEIN REMME: Ildsjelen Øystein

(DRAMMEN) Øystein Remme i Drammen er mannen bak Megabandet og Remme Brothers Band. Nå kommer han endelig ut med sin debutplate, Homeward. Av Øyvind Risvik

 


«« First |1 2 | Next › Last ››